MATERIJALI KOJE KORISTIMO U IZRADI KUHINJA

Za izradu Vaše kuhinje koristimo isključivo kvalitetne materijale: Testiranu oplemenjenu ivericu (univer), mediapan, aluminijum, inox i furnirani medijapan. Svi materijali prolaze pre ugradnje kroz najfiniju obradu. Za izuzetno zahtevne klijente u mogućnosti smo da u projektu Vaše kuhinje primenimo i materijale kao sto su  “Kerrock”, ” i naravno prirodni mermer ili granit.
Sve stranice (kantovi) na kuhinjama koje mi pravimo,  su zaštićene “abs”- trakama u debljinama od 0.5 ,  0.7 ,  1.0 i 2.0 mm,  čime sprečavamo bilo kakva isparenja lepkova i ostalih hemikalija korišćenih u procesu proizvodnje iverice.
Mediapan i furnirani medijapan lakiramo u sedam sloja bojom izabranom  iz “RAL” – karte,  najsavremenijim lakovima italijanskog i nemackih proizvocaca.
Vodootpornost postižemo ugradnjom aluminijumskih ili inox detalja na sva kritična mesta. Za zaptivanje koristimo savremene silikonske i epoksidne lepkove i gitove,  tako da u nekim slučajevima, ako je potrebno možemo umesto zidnih keramičkih pločica,  postaviti vodootporne zidne obloge u željenoj boji i dezenu.

Deo ekipe za montažu, osim standardnih majstora, čine još: vodoinstalater i električar,  koji izvode i puštaju u rad sve instalacije uključene u projekat Vaše kuhinje po vasoj zelji.

Saradjujemo sa svim vodecim firmama za proizvodnju okova i mehanizama

RASVETA

Kuhinja kao pre svega radni prostor mora imati odličnu rasvetu. SjajLux kuhinje Vam nude  spektar najsavremenije rasvete kako samog radnog prostora, tako i unutrašnjosti kabineta. Za spoljnu rasvetu koristimo: klasičnu, neonsku, ili led rasvetu, a za rasvetu unutrašnjosti kabineta vaše kuhinje koristimo led rasvetu sa senzorskim prekidačima. Sve u cilju eksluzivnosti i eleganciji.

BOJE

ral karta izrada kuhinja u svim bojama

kvalitetni-materijali-za-izradu-kuhinja